
Журнал дослідження змивів із поверхонь, інвентаря, обладнання, рук 20 аркушів
180 ₴
- Готово до відправки
- Код: 444662
- +380 (68) 786-85-30
Журнал дослідження змивів із поверхонь, інвентаря, обладнання, рук 20 аркушів
З метою здійснення постійного санітарно-бактеріологічного контролю на підприємствах громадського харчування, харчових галузей різного профілю за поверхнею об'єктів, що контактують із продукцією, застосовуються різні показники. Наприклад, визначають загальну бактеріальну забур'яненість об'єкта (руки працівників, спецодяг, обладнання тощо), наявність санітарно-показової мікрофлори (БГКП, ентерококів), а також в окремих випадках наявність на поверхні досліджуваного об'єкта умовно-патогенної та патогенної мікрофлори, характерної для цього виробництва (за умови використання м'ясної сировини - мікроорганізмів роду Salmonella, у кондитерському виробництві -Staphylococcus). Загальну бактеріальну обсіменіння об'єкта визначають кількісно (зазвичай у перерахунку на 1 см2 поверхні - мікробне число), а також, в окремих випадках - якісно.
Відбір проб для санітарно-мікробіологічного дослідження предметів побуту та обладнання проводиться за допомогою таких методів:
- змивів (тампонами або серветками);
- відбитків (контактний метод);
- агарової заливки
Після проведення проб змивів, дані записуються в Журнал дослідження змивів з поверхонь, інвентарю, обладнання, рук.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Медичні книжки і бланки |
Формат | A4 |
Орієнтація | Альбомна |
Кількість сторінок | 20 |
Тип поліграфічного паперу | Офсетний |
Щільність паперу | 80 г/м2 |
- Ціна: 180 ₴