Журнал обліку використання фритюрних жирів 20 аркушів
180 ₴
- Готово до відправки
- Код: 78967
- +380 (68) 786-85-30
Журнал обліку використання фритюрних жирів 20 аркушів
Журнал обліку використання фритюрних жирів - одна із санітарно-епідеміологічних вимог, що висуваються закладам громадського харчування. До журналу вносять усі дані про використання жирів для фритюру, обладнання та продукцію, що випускається.
Для приготування їжі у фритюрі за традиційною технологією застосовують тільки спеціалізоване обладнання, а також в обов'язковому порядку здійснюється контроль якості фритюрних жирів. До початку смаження і після його закінчення перевіряється якість фритюру за органолептичними показниками - запахом, смаком і кольором. За наявності гострого неприємного запаху або смаку використання фритюру не допускається. Його потрібно відправити на промислову переробку, а відомості про це записати в Журнал.
Журнал використання фритюрних жирів має такі розділи для заповнення:
- дата і час початку використання фритюрного жиру
- вид фритюрного жиру
- органолептична оцінка якості жиру на початку смаження
- тип обладнання для смаження
- вид продукції
- час закінчення смаження
- органолептична оцінка якості жиру наприкінці смаження
- перехідний залишок жиру
- утилізація жиру
- використання жиру, що залишився
- посада та П.І.Б. контролера.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Медичні книжки і бланки |
Формат | A4 |
Орієнтація | Альбомна |
Кількість сторінок | 20 |
Тип поліграфічного паперу | Офсетний |
Тип поверхні паперу | Глянцева |
Щільність паперу | 80 г/м2 |
- Ціна: 180 ₴